Sport

Schimbare de antrenor – Sabin Dacău a preluat pe HCT Alexandria!

Unul din antrenorii care s-au evidenţiat prin rezultatele obţinute pe plan naţional, într-o carieră destul de îndelungată, este Sabin Dacău, omul de care s-au legat performanţele ultimilor ani în handbalul din Călăraşi. Recent promovat în Liga naţională cu CSM Călăraşi, Sabin Dacău a acceptat zilele trecute provocarea venită de la Handbal Teleorman Alexandria şi a preluat, de două zile, conducerea tehnică a echipei. Experimentatul antrenor călărăşean, care şi-a propus formarea unei echipe competitive la Alexandria, va colabora în pregătirea lotului cu Liviu Candidatu, iar includerea jucătorilor tineri în programul primei echipe este un obiectiv declarat al acestuia.

“Ce să spun, este un pas în cariera mea, un pas pe care l-am făcut pentru a ajuta handbalul alexăndrean şi sper să fie unul reuşit. Deocamdată, sunt în perioada de cunoaştere a jucătorilor, nu vreau să mă pronunţ asupra lor, dar sper să facem treabă bună şi, de ce nu, să ne batem la primele locuri”, a fost prima declaraţie dată de Sabin Dacău, noul antrenor principal al echipei Handbal Teleorman Alexandria. În aceste zile, handbaliştii alexăndreni, care au urmat două săptămâni de pregătire fizică sub comanda lui Liviu Candidatu, desfăşoară câte două antrenamente zilnic, iar de săptămâna viitoare vor începe jocurile de pregătire.

Campionatul Diviziei A de handbal va debuta pe 13 septembrie, iar HC Teleorman Alexandria va întâlni în primul joc pe Ştiinţa Mun. II Bacău.

 

Paul Şuică este observator de handbal

Din această toamnă, FR Handbal a anunţat faptul că toate jocurile din prima ligă naţională vor avea delegat un observator, motiv pentru care, recent, s-a organizat un examen pentru stabilirea lotului observatorilor. Între cei care au participat la examen a fost şi fostul arbitru Paul Şuică, acesta reuşind să depăşească cu brio testul, fiind inclus în noul lot stabilit la nivel naţional. Iar consecinţa cooptări în rândul oficialilor este aceea că duminică, 31.08, Paul Şuică va fi prezent în calitate de observator la jocul Slobozia – Rm. Vâlcea, din cadrul Ligii naţional de handbal feminin.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.