Eveniment

Şase tineri alexăndreni vor participa la finala T-Voice

Monica DUMITRESCU

A treia ediţie a concursului T -Voice a debutat miercuri, 19 februarie, la Alexandria. La preselecţie pentru marea finală au participat 21 de tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 25 de ani care au interpretat câte o piesă la alegere în varianta karaoke în faţa juriului din care a făcut parte alături de organizatori Dana Torop – fostă concurentă la Vocea României.

Pe locul I s-a clasat Octavian Broşteanu, locul II- Cezar Gună, locul III-Darius Profir, locul IV- Sevila Iris, iar pe locul V, Valeriu Putineanu şi Alexandra Căldăruşă, aceşti şase tineri urmând să reprezinte municipiul Alexandria în finală. Preselecţia va continua în Turnu Măgurele pe 26 februarie, la Roşiorii de Vede pe 2 martie, la Zimnicea pe 4 martie şi Videle pe 6 martie. Pentru a se înscrie în concurs tinerii trebuie să se prezinte în seara preselecţiei cu actul de identitate. Toţi participantii trebuie să aibă resedinţa în judeţul Teleorman.

Concursul “T-Voice”, o competiţie muzicală adresată tinerilor talentaţi din tot judeţul este organizat Consiliul Judeţean Teleorman, Asociaţia Euro Teleorman şi Consiliul Judeţean al Tinerilor

“T–Voice” este un concept nou pentru judeţul Teleorman, un concurs organizat de “tineri pentru tineri” după regulile festivalurilor muzicale de prestigiu (preselecţie, juriu calificat, finală). Concurenţii calificaţi pentru cea de-a II-a etapă vor beneficia de un stagiu de pregătire, iar câştigătorii din etapa finală vor primi din partea organizatorilor premii în valoare de 5.000 Euro, urmând ca primul clasat să fie promovat la nivel naţional.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.