Eveniment

Şase percheziţii domiciliare efectuate de poliţiştii teleormăneni: 122 litri alcool şi 128.480 ţigarete fără marcaj fiscal confiscate

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor şi poliţiştii din cadrul Biroului de Investigare a Fraudelor din Roşiorii de Vede, au organizat şi efectuat o acţiune pe linia produse accizabile, ocazie cu care au efectuat un număr de şase percheziţii domiciliare, în baza autorizaţiilor emise de Tribunalul Teleoman pe raza localităţilor Dobrotesti, jud. Teleorman, Nicolae Titulescu si Slatina, jud. Olt în urma cărora au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor 128.480 ţigarete şi 122 litri băutură spirtoasă intermediară fără a avea banderole fiscale sau etichete de identificare produs.

Cu privire la cantitatea de ţigarete şi băutură spirtoasă menţionate anterior, din cercetările efectuate în cauză s-a stabilit că acestea urmau a fi introduse in circuitul commercial de către N. Adrian, de 47 ani, din com. Nicolae Titulescu, jud. Olt si L. Daniel, de 39 ani, din mun. Slatina, jud. Olt. Pe numele acestora a fost începută urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, deţinerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, cu marcaj necorespunzător, peste limita de 10.000 ţigarete/ 300 litri băutură spirtoasă intermediară şi  contrabandă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.