Sase autoturisme implicate intr-un accident rutier pe E70, la Draganesti Vlasca

UPDATE: In urma evenimentului rutier, patru persoane, intre care si un copil de un an, au fost preluate de echipajele de salvare si transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria, pentru investigatii; acestea erau constiente si cooperante, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Teleorman, mr. Gelu Dragomir.

Cazul a fost preluat de politisti, care vor stabili cauzele producerii evenimentului rutier.

Un accident rutier in care au fost implicate sase autoturisme a avut loc, cu putin timp in urma, pe Drumul National 6, la intrarea in localitatatea Draganesti Vlasca, informeaza ISU Teleorman.

Din primele informatii, pentru trei persoane s-a solicitat interventia echipajelor de salvare, iar la fata locului se deplaseaza o autospeciala de lucru cu apa si spuma, o autospeciala descarcerare, o autospeciala transport victime multiple, precum si o ambulanta SMURD si doua echipaje ale Serviciului de Ambulanta.

“Pe DN6 (E70) Bucureşti – Alexandria, la km 64+500 de metri, la intrarea în localitatea Drăgăneşti-Vlaşca dinspre Alexandria, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate şase autovehicule. Potrivit primelor date, evenimentul nu s-a soldat cu victime. Circulaţia rutieră însă se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ”, informeaza si Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Leave a Comment

*

code