Eveniment

Şapte teleormăneni, cercetaţi pentru lovire şi tulburarea liniştii publice la Drăgăneşti Vlaşca

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria au întocmit referat cu propunere de arestare preventivă faţă de inculpaţii I.C., I.D., I.P., I.I.M., I.K., I.V. şi I.I., cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, respectiv tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria, faptele de care sunt acuzaţi cei şapte au fost comise pe raza comunei Drăgăneşti Vlaşca, propunerea de arestare preventivă fiind înaintată spre competenţă soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alexandria. Totodată, se mai arată în comunicatul de presă, la data de 27.05.2015 a fost admisă propunerea formulată de parchet, dispunându-se arestarea preventivă pe o periodadă de 30 de zile, a celor şapte persoane.

În cazul în discuţie, au existat probe şi indicii temeinice că, în cursul zilei de 25.05.2015, cei şapte inculpaţi, care purtau asupra lor obiecte contondente, au exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate B.C. din comuna Drăgăneşti Vlaşca, în contextul în care aceasta se afla în faţa incintei unui magazin situat pe raza localităţii, împrejurare în care au provocat scandal public. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.