Eveniment

Șapte persoane din Mereni, reținute pentru violențe, distrugere și tulburarea ordinii publice

Șapte persoane din Mereni, femei și bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 44 de ani, sunt cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, transmite IPJ Teleorman. Față de toți cei șapte a fost dispusă măsura reținerii, iar în prezent aceștia se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, mai arată sursa citată.

“Față de șapte persoane, femei și bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 44 de ani, toate domiciliate în comuna Mereni, județul Teleorman, cercetate într-un dosar penal întocmit de către polițiștii Secției nr. 9 Poliție Rurală Videle sub aspectul săvârșirii, la data de 19.05.2020, a infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, a fost dispusă măsura reținerii, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Teleorman.

Totodată, în cursul zilei de marți, în continuarea cercetărilor, polițiștii au efectuat cinci percheziții domiciliare la locuințele suspecților, de unde au fost ridicate în vederea cercetărilor mai multe obiecte contondente care au fost folosite la săvârșirea infracțiunilor.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.