Eveniment

“Săptămâna Altfel” la Alexandria va cuprinde concursuri, dezbateri şi demersuri de îmbunăţire peisagistică

Carmen Dumitrescu

Dacă liceenii se pregătesc pentru întâlnirile cu mari personalităţi ale vieţii publice autohtone, Săptămâna Altfel va cuprinde şi alte evenimente, dedicate tinerilor, dar şi adulţilor. Astfel, municipalitatea pregăteşte un concurs de înot pentru copiii şi tinerii cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani (băieţi şi fete), care va testa talentul sportiv, dar şi ambiţia celor mici. Înscrierile se fac la recepţia Ştrandului Vedea până pe data de 7 aprilie iar concursul urmează să aibă loc pe data de 8 aprilie, cu începere de la ora 18.00.

Printre condiţiile obligatorii de participare se numără vizita medicală la medicul de familie, cu precizarea “Apt pentru înot”, dar şi deţinerea de echipament pentru înot (slip sau şort, costum de baie, în cazul fetelor, prosop sau halat). Intrarea participanţilor şi a spectatorilor în incinta bazinului se va face numai în papuci. Concursul se va desfăşura pe serii de înotători, startul se va face din apă iar sosirea se face prin atingerea peretelui bazinului cu mâna, participanţii având libertatea să practice stilul de înot preferat. Participanţii trebuie să fie în mod obligatoriu cetăţeni ai municipiului Alexandria. Concursul va fi arbitrat de profesori de înot din municipiu.

De asemenea, în cursul Săptămânii Altfel vor avea loc acţiuni edilitar-gospodăreşti, printre care se vor număra acţiuni de curăţare a ronturilor sau plantare de flori. Demersul se va produce pe data de 8 aprilie pe pietonalul de pe Strada Libertăţii, între orele 09.00 – 16.00. Acţiunea va fi organizată în colaborare cu Administraţia Domeniului Public Alexandria iar participarea este liberă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.