Eveniment

Săptămâna aceasta, primăria face dezinsecţie la sol

O nouă acţiune de dezinsecţie pe domeniul public va fi efectuată între 15 şi 19 iunie, însă în cazul unor condiţii meteo nefavorabile aceasta, nu se va desfăşura.

Primaria Municipiului Alexandria precizează că acţiunea de dezinsecţie va avea loc în perioada 15.06.2015 – 19.06.2015 când se vor executa lucrări de dezinsecţie la sol, constând în combatere căpuşe, gândaci, purici, ploşniţe, ţânţari etc.

Acţiunile se vor desfăşura în intervalul orar 07:00 – 11:00 în toate parcurile şi locurile de joacă din Municipiul Alexandria, Parc Pădurea Vedea şi Str. Libertăţii (pietonal).

Pentru eficienţă, activitatea de dezinsecţie trebuie tratată în mod unitar, atât pe domeniul public, cât şi privat la nivelul localităţii, motiv pentru care cetăţenii, asociaţiilor de locatari/proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului ar trebui să efectueze dezinsecţia pe proprietăţi, clădiri, subsolul blocurilor, odată cu acţiunea de pe domeniul public a Primăriei Municipiului Alexandria. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.