Social

Şanse de angajare pentru educatoare şi învăţători

Cele mai multe posturi vacante scoase la concurs în această perioadă de unităţile de învăţământ teleormănene sunt pentru educatoare şi învăţători. Astfel, în data de 11 octombrie va fi organizat concurs pentru ocuparea a trei posturi de educatoare pentru grădiniţele cu program normal nr. 1 Poeni, nr. 4 Cătunu şi nr. 3 Siliştea Mică. Candidaţii interesaţi de aceste posturi pot depune dosarele de înscriere la concurs până pe 7 octombrie la secretariatul Şcolii gimnaziale nr. 1 Poeni şi la Şcoala gimanzială Siliştea. Candidaţii vor susţine inspecţia specială la clasă în data de 10 octombrie.

Alte două posturi vacante pentru educatoare sunt scoase la concurs de Şcoala gimnazială nr. 1 Mârzăneşti, pentru grădiniţele cu program normal nr. 2 Cernetu şi nr. 4 Teleormanul. Pentru aceste două posturi înscrierile s-au încheiat, candidaţii calificaţi urmând să susţină inspecţia la clasă pe 7 octombrie, iar proba scrisă pe 8 octombrie, în timp ce pentru candidaţii fără studii corespunzătoare postului va fi organizat un interviu şi proba scrisă în data de 8 octombrie.

Şcolile gimnaziale Sârbeni şi Gratia organizează în data de 14 octombrie concurs şi testare pentru ocuparea a două posturi de învăţători, a unui post cu 18 ore săptămânal la disciplina fizică-chimie, pentru Şcoala Gratia, şi a unui post la disciplina educaţie tehnologică – opţional în domeniul informaticii cu 14 ore la Şcolile Sârbeni şi Gratia. La concurs pot participa doar dascălii calificaţi, în timp ce la testare sunt admişi şi dascăli fără studii corespunzătoare postului. Pentru dascălii calificaţi inspecţia specială la clasă a fost programată pe 7 octombrie. Ceilalţi candidaţi vor susţine un interviu în aceeaşi zi cu proba scrisă.

În mediul urban, în această perioadă doar Liceul Teoretic “Marin Preda” din Turnu Măgurele oferă un post cu numai 10 ore pe săptămână la limba engleză. Pot participa doar dascălii calificaţi, care vor susţine inspecţia specială la clasă pe 4 octombrie, iar proba scrisă pe 7 octombrie.

Toate posturile scoase la concurs în această perioadă în învăţământul teleormănean sunt pe perioadă determinată. (M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.