Social

Sancțiuni contravenționale de peste 170.000 lei și 29 de permise de conducere reținute în ultimele zile

Duminică dimineață, în jurul orelor 01:00, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Peretu, conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, motiv pentru care a fost întocmit dosar penal, potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman. Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pe parcursul a trei zile, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au intervenit la aproximativ 450 de evenimente, dintre care 400 au fost sesizări la 112. Mai mult, aceștia au desfășurat anumite activități preventive, în urma cărora au constatat multe nereguli, pentru care au aplicat aproximativ 330 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 170.000 lei.

În ceea ce privește neregulile rutiere, polițiștii au reținut 29 de permise de conducere și, pentru diverse abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice, au retras opt certificate de înmatriculare. Cât despre circulația pe drumurile teleormănene, polițiștii au constatat, în 72 de ore, nu mai puțin de șase infracțiuni, din care patru au fost pentru conducere fără permis.

Mai mult, din nefericire, doar în trei zile au avut loc 11 accidente rutiere ușoare, în cazul unora dintre acestea fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.