Politic

Samuel Calotă, la Zimnicea: “Îmi pare rău să aud că se mai practică încă metode din acelea de a speria adversarii”

Este momentul ca lucrurile să se schimbe la Zimnicea, iar cetățenii să-l ajute pe actualul primar, Petre Pârvu, să ajungă în Parlament, așa cum își dorește, și să lase liber fotoliul de edil al orașului pentru un om care poate și vrea să facă treabă, susține președintele ALDE Teleorman, Samuel Calotă. În cadrul unei conferințe de presă care a avut loc, joi, la Zimnicea, liderul ALDE Teleorman a vorbit și despre modul în care unii actori politici încearcă să-și sperie adversarii sau să-i intimideze pe cei care aleg să intre într-un partid politic sau altul.

“Este momentul să se schimbe lucrurile aici, în sensul că domnul primar (n.r. Petre Pârvu) spunea în anumite împrejurări că vrea să meargă la Parlament și poate că anul acesta cetățenii din Zimnicea îl vor ajuta să meargă la Parlament și să lase scaunul de primar liber, în așa fel încât un om tânăr, cu energie și putere de muncă, un luptător să se poată înscrie în competiție și să câștige fotoliul de primar de la Zimnicea. Îmi pare rău să aud că se mai practică încă metode din acelea de a speria cumva pe de o parte adversarii, competitorii, pe de altă parte pe cei care aderă la o formațiune politică sau alta. Credeam că vremurile acelea au apus de mult. Și cred că vremurile acelea au apus de mult, nu cred că mai este timpul ca cineva să se comporte la maniera aceasta. Îl respectăm foarte mult pe domnul primar Pârvu, îi respectăm și pe cei care fac parte din alte formațiuni politice, nu vrem decât să primim același mod de tratament pe care noi îl oferim celorlalți”, a spus președintele ALDE Teleorman, Samuel Calotă, la Zimnicea.

Pentru funcția de primar al orașului Zimnicea, ALDE Teleorman și-a desemnat un candidat de numai 25 de ani, iar despre despre Ionuț Mușat liderul formațiunii spune că este “un tânăr care promite”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.