Eveniment

Salvatorii teleormăneni s-au alăturat acțiunii “Mișcare pentru un Mediu Curat”

O nouă acțiune de ecologizare a zonelor forestiere de stat a avut loc, sâmbătă, 21 septembrie, în 41 de județe din România, concomitent cu manifestări similare din peste o sută de țări. 21 septembrie s-a dorit a fi „Ziua de Curățenie națională”, în care tineri și sportivi, elevi și profesori, angajați la stat sau la privat au participat ca voluntari la „Mișcarea pentru un Mediu curat”, la invitația ROMSILVA și a Asociației „Let’s Do It, Romania!”.

La nivelul județului, peste 30 de pompieri teleormăneni au participat la acțiunea derulată în Teleorman cu sprijinul Direcției Silvice.

Începând cu ora 09.00, salvatorii teleormăneni s-au alăturat celorlalți participanți la ofensiva împotriva gunoaielor aruncate necorespunzător și curățarea arealelor naturale din mai multe zone ale județului.

“Sperăm ca acțiunea de astăzi să reprezinte pentru toți teleormănenii un îndemn de a își aduce contribuția la refacerea ecosistemului şi, implicit, la protejarea naturii. Noi, pompierii militari teleormăneni, pentru că ne pasă de mediul înconjurător în care trăim, am dorit să fim alături de comunitate nu numai pe timpul executării misiunilor specific, ci şi în acest domeniu”, susțin reprezentanții ISU Teleorman.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.