Eveniment

Salvatorii teleormăneni au donat pentru viață

Pandemia de COVID-19 a adâncit și mai tare criza de sânge cu care se confruntă în mod normal centrele de transfuzie sanguină, astfel că, în semn de solidaritate față de semenii aflați în suferință și în contextul sărbătoririi Zilei Pompierilor, salvatorii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman au mers, joi, să doneze sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Teleorman.

“Pompieri militari teleormăneni s-au alăturat campaniei naționale „Salvatorii donează pentru viață”, lansată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, și au mers astăzi la Centrul de Transfuzie Sanguină Teleorman pentru a dona sânge, venind astfel în ajutorul celor cu probleme medicale grave. (…) Mesajul pe care vrem să îl transmitem în cadrul acestei acțiuni este: „Vrei să ajuți? Arată că-ți pasă! Mergi și donează! Fiecare dintre noi poate fi în locul celor care așteaptă picătura de sânge!”, transmit reprezentanții SIU Teleorman.

Demersul este parte a campaniei „Salvatorii donează pentru viaţă”, organizată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, împreună cu Institutul Național de Hematologie Trasnfuzională. Campania se desfășoară în perioada 07-11 septembrie, în contextul sărbătoririi Zilei Pompierilor din România.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.