Economie

Salariile restante, motivul întâlnirii dintre prefectul judeţului şi administratorul Donau Chem

După ce nu şi-a făcut apariţia la şedinţa Comisiei de Dialog Social, care a avut loc la Primăria Turnu Măgurele vineri, 19 iunie, administratorul unic Donau Chem, Ioan Ban, a onorat invitaţia prefectului judeţului şi s-au aşezat la aceeaşi masă marţi, 23 iunie, pentru a discuta situaţia dificilă a angajaţilor, disponibilizaţi ori activi, precum şi modalităţi de remediere a problemelor.

La întâlnire au participat şi consilierul ministrului pentru Dialog Social Liviu Pop, Ciprian Dragomir, acesta fiind la curent de altfel cu situaţia dificilă în care se află combinatul chimic, dar şi primarul municipiului Turnu Măgurele, Dănuţ Cuclea, mediator între angajator şi muncitori de-a lungul timpului.

Despre un termen concret de plată a tuturor restanţelor către salariaţi nu s-a pus problema, s-a obţinut însă achitarea în întregime a salariilor restante pentru luna februarie către tot personalul nepensionar, suma provenind nu din încasarea facturilor, aşa cum era de aşteptat, ci din valorificarea unei rezerve de amoniac deţinută de combinat. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.