Eveniment

Sală de sport modernă, inaugurată în comuna Beuca

Prilej de mare bucurie, miercuri, 29 aprilie, în comuna Beuca unde a fost inaugurată o modernă sala de sport, investiţie care a costat peste 769.000 de lei. Locuitorii din Beuca s-au strâns miercuri, cu mic, cu mare, în curtea Şcolii Gimnaziale Beuca, acolo unde a fost inaugurată noua sală de sport, aceasta fiind construită în incinta şcolii. Investiţia în valoare de 769.087 lei cu TVA a fost suportată din fonduri bugetare şi s-a derulat în cadrul programului “Săli de Sport”.

Sala de sport a fost sfinţită de un sobor de preoţi, iar primarul comunei Beuca, Aurelian Grigore, şi-a ţinut astfel promisiunea ca şcoala de sport să fie dată în folosinţă chiar înainte de sfârşitul anului şcolar. Acesta a declarat că investiţia a fost solicitată “din lipsa unei săli de sport în comună şi am considerat că este nevoie de sală de sport. Am depus o solicitare la C.N.I. S.A., am fost incluşi pe listă şi suntem singura comună din nordul judeţului care a beneficiat de o astfel de investiţie”, a declarat primarul localităţii, Aurelian Grigore, în discursul la inaugurarea noii construcţii.

Această sală de sport este cea mai nouă investiție de infrastructură locală în comună, fiind construită de către Compania Naţională de Investiţii, şi se adresează, în principal, celor 120 de elevi care frecventează cursurile şcolii. Acesata este dotată cu vestiare separate pentru băieţi şi fete, dotate cu grupuri sanitare proprii, apă curentă şi duşuri. De asemenea, în incinta sălii de sport este şi un cabinet medical şi un cabinet al profesorului de sport. Sala de sport dispune, totodată, de centrală proprie pentru apă caldă şi căldură, alimentată cu panouri solare. După sfinţirea şi inaugurarea sălii de sport, o echipă de majorete şi Ansamblul “Fluieraşii” au susţinut un program artistic. (C.P.)

IMG_4985IMG_4991P4290024IMG_4999

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.