S-a dat deşteptarea pentru consilierii judeţeni ai PNL?!

Întrebat în repetate rânduri ce se întâmplă cu aleşii judeţeni ai PNL şi de ce, cu mici excepţii, sunt atât de tăcuţi în şedinţele de lucru ale forului de decizie de la nivel de judeţ, preşedintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu anunţa, cu aproximativ două săptămâni în urmă, o “schimbare la faţă” a consilierilor liberali din Consiliul Judeţean.

Iar acest lucru pare că s-a întâmplat mai repede decât se aştepta însuşi liderul PNL Teleorman, astfel că, în cea mai recentă şedinţă a Consiliului Judeţean de joi, 15 februarie, reprezentanţii dreptei teleormănene au avut intervenţii la majoritatea proiectelor de hotărâre de pe ordinea de zi, iar acestea au fost, în mare parte, mai mult decât simplă figuraţie.

Astfel, în intervenţiile lor, cei mai mulţi dintre aleşii judeţeni ai PNL au cerut lămuriri referitor la proiectele de hotărâre supuse dezbaterii şi votului sau au propus introducerea unor amendamente.

Nu se ştie cu exactitate ce anume a stat la baza schimbării de atitudine a garniturii liberale din Consiliul Judeţean, însă pe la colţuri se discută că Eugen Pîrvulescu le-ar fi explicat foarte clar acestora că cine nu-şi face treaba pentru care se află acolo, pleacă, iar consilierii s-au conformat. Pentru cât timp, rămâne de văzut… (Violeta Mocanu)

1 Comment

  1. Ioana says:

    Cum ar puta sa explice foarte clar cineva care a terminat agroindustrialul cu 5 si care a fost acolit la furat cu Nitulescu?

Leave a Comment

*

code