Sport

S-au stabilit datele pentru testele arbitrilor

După cum a anunţat AJF Teleorman, startul returului campionatului judeţean al Ligii a 4-a va fi în data de 1 martie a.c., când este programată prima etapă a sezonului. De asemenea, campionatul Ligii a 5-a se va relua în data de 9 martie, în timp ce competiţia Ligii a 6-a va debuta pe 16 martie. Să mai punctăm faptul că primele jocuri oficiale din fotbalul judeţean în acest an vor fi cele din faza optimilor de finală ale Cupei României, stabilite pentru data de 2 februarie

Ţinând cont de aceste date de reluare a competiţiilor, Comisia judeţeană a Arbitrilor Teleorman a stabilit datele de desfăşurare a obişnuitelor teste de iarnă. Astfel, componenţii lotului din Liga a 4-a vor susţine testele fizice şi teoretice în data de 23 februarie a.c. (duminica) în Alexandria, în timp ce arbitrii din loturile ligilor 5 şi 6, inclusiv stagiarii, vor fi verificaţi din punct de vedere al pregătirii specifice în data de 2 martie.

În privinţa probelor care vor fi susţinute în cadrul testării fizice, acestea sunt cele obişnuite pentru arbitri, respectiv testul Cooper (minim 2700 m / 12 minute) şi probele de viteză.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.