Sport

S-au încheiat disputele cu bulgarii – CSBT Alexandria – Dunav Ruse 2-2 la general

Seria celor patru jocuri dintre echipele CS Baschet Teleorman Alexandria şi campioana Bulgariei, Dunav Ruse, s-a încheiat marţi seara, în oraşul de la sud de Dunăre. Miniturneul de verificare desfăşurat de echipa din Alexandria la Ruse s-a încheiat cu un  bilanţ similar cu cel de pe teren propriu, o victorie şi o înfrângere. Antrenorul Mădălin Piperea a deplasat acelaşi lot de jucătoare cu care abordase jocurile de la Alexandria cu gândul la o evoluţie cât mai omogenă, dar şi să pregătească jocul propriu pentru campionatul Ligii naţionale, care va debuta sâmbăta viitoare. În primul meci, alexăndrencele n-au putut face faţă adversarelor, care aveau să se impună la 19 puncte diferenţă, însă şi-au luat revanşa în meciul secund.

În jocul al doilea, disputat în Bulgaria marţi seara, antrenorul Mădălin Piperea a schimbat puţin tactica, iar la final echipa din Alexandria s-a impus, la 4 puncte diferenţă pe tabelă; în acest al doilea meci, antrenorul Piperea a folosit următoarele jucătoare: Ashley Graham (9), Viorela Voicu (10), Tricipa Principe (11), Alina Chivu (6), Alyssa Smith (6), Anca Şipoş (11), Kelsey Patrick (18), Adelina Ştefan (4), Raluca Alecu; din lot au mai făcut parte Crenguţa Teodorescu, Ioana Sandu, Iulia Turcu.

Rezultatele complete ale întâlnirilor dintre CSB Teleorman Alexandria – Dunav Ruse au fost:

* la Alexandria: 81-57; 65-71;

* la Ruse: 64-83; 75-71.

Să mai punctăm un aspect, faptul că în perioada rămasă până la startul campionatul (pe 5 octombrie, alexăndrencele vor juca în deplasare, la Olimpia Braşov), echipa din Alexandria are în program două jocuri de verificare, contra echipei Phoenix Galaţi, stabilite pentru vineri, 27 septembrie (ora 17.00) şi sâmbătă, 28 septembrie (ora 11.00), la Sala sporturilor din Alexandria.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.