Eveniment

S-a schimbat conducerea Agenției pentru Protecția Mediului Teleorman

Mihaela Pîrvu, șef de serviciu în cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Teleorman, a preluat conducerea instituției începând de joi, 7 mai, odată cu ieșirea la pensie a fostului director, Ion Rădulescu. Predarea ștafetei a avut loc în prezența președintelui ANPM, Viorel Toma, iar Mihaela Pîrvu va ocupa funcția de director al APM Teleorman cu delegație, pentru o perioadă de șase luni.

“Astăzi, 07.05.2020, în cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Teleorman au avut loc două evenimente importante, marcate de prezența președintelui ANPM, domnul Viorel Toma, respectiv încheierea activității profesionale a domnului Director Executiv Ion Rădulescu și preluarea exercitării atribuțiilor de director executiv de către doamna Mihaela Pîrvu. Colectivul APM Teleorman adresează un mesaj de mulțumire domnului Director Executiv pentru relația de colaborare abordată față de membrii instituției, promtitudinea pentru aplicarea soluțiilor promovate în context profesional de către specialiștii din cadrul serviciilor și compartimentelor”, transmit reprezentanții instituției.

2 Comments

  1. Fara comunisti in functii publice

    Cum a ramas in functie, la garda miss Piggy? S-a pensionat cel numit din tinerete,, Tudorache,,( a se vedea pe site-ul Comisiei Ntionale pentru Studierea Arhivelor Securitatii ca a purtat numele de cod,, Tudorache,,)!Se sparge clanul mafiot de la Mediu, ca buboiul!Nepotismul pesedist jegos de ultima speta jos!Turnatorii si filatoarele trebuie,, pensionati,, urgent, fara pensii speciale!

  2. Un mediu mai curat!

    Pai, daca Unchiuletul a iesit la pensie, atunci trebuie destructurat intreg clanul Radulescu si trebuie,,pensionata,, si Nepoata-Comisara Sef Horumba( nascuta Radulescu)! Clanul de la Mediu de la Teleorman a poluat grav, iar un profesionist adevarat, precum d-na Inginer chemist Pirvu Mihaela nu va putea face ,, curatenie,, singura! Haideti sa o sprijinum! Bravo Michi!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.