Sport

S-a rezolvat cazul “Mitran” – Jucătorul a devenit liber de contractul cu FC Traian!

Unul din cele mai controversate cazuri din această iarnă în fotbalul teleormănean este cel care îl vizează pe jucătorul Sorin Mitran, cel care a fost sub contract cu FC Traian, dar şi-a manifestat intenţia de a juca la FCM alexandria. După mai multe discuţii între părţile implicate în acest litigiu, s-a ajuns la Comisia pentru Statutul Jucătorului din cadrul AJF Teleorman, unde Mitran a depus un memoriu pentru a deveni liber de contract. După mai multe şedinţe, în care au fost analizate documentele existente, Comisia a ajuns la un verdict: a anulat contractul jucătorului Mitran cu clubul din Traian, iar delegatul echipei respective a primit o sancţiune de două luni suspendare şi 500 lei amendă!

Cazul respectiv se pare că a fost destul de complex, în primul rând din cauza unor documente care nu prezentau suficientă credibilitate; veridicitatea unor semnături, pe care jucătorul pretinde că nu le-a pus, în antiteză cu cei din Traian, care spun contrariul, au fost decisive în decizia comisiei. Mai mult, se pare că există şi un aspect foarte important, care a cântărit în anularea contractului respectiv: partea din Traian a precizat că nu i-ar fi oferit jucătorului primele două pagini din contract, pe care sunt stipulate clauza de reziliere şi perioada contractuală cu jucătorul, semnate ulterior.

Să mai punctăm faptul că acel contract care îl lega pe jucătorul Sorin Mitran de FC Traian urma să expire în 2015, iar clauza de reziliere, stipulată era în sumă de 10.000 lei.

Dacă vrea să atace decizia CSJ din cadrul AJF Teleorman, echipa din Traian poate face apel în decurs de cinci zile.

 

Decizia Comisiei pentru Statutul Jucătorului din cadrul AJF Teleorman în cazul Mitran este următoarea:

– încetarea raporturilor contractuale dintre jucătorul Sorin Mitran şi clubul FC Traian, conform art. 32.1. din RSTJ (ROAF) şi art. 9.14. din Regulamentul Campionatului Judeţean de fotbal;

– suspendarea oficialului Gabriel Cristea (FC Traian) pentru o perioadă de două luni şi o amendă de 500 lei (conform art. 9.14 lit. a şi b din Regulamentul campionatului judeţean).

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.