Sport

S-a încheiat Liga a 5-a – Vârtoape şi Salcia au promovat, Gălăteni – Spătărei în baraj!

Final de sezon în Liga a 5-a, ediţia 2013-2014, competiţie care duminica trecută şi-a disputat jocurile ultimei etape. În timp ce echipele promovate în prima ligă judeţeană se cunoşteau – CS Vârtoape în seria I, Voinţa Salcia în seria II, iar una din echipele calificate pentru meciul de baraj se ştia (Steaua Spătărei, locul 2 seria II), rămâsese de stabilit a doua echipă care va participa la meciul de promovare. În seria I, Inter Gălăteni s-a deplasat la Orbeasca, unde a câştigat cu scorul 3-2 şi are asigurat locul pentru barajul de promovare. În aceste condiţii, victoria contracandidatei la locul 2, Flacăra Călineşti (7-0 acasă cu Buteşti), a fost de prisos.

Astfel, în data de 14 iunie, la Roşiorii de Vede, în cadrul Festivalului fotbalului teleormănean, se va disputa barajul pentru promovare în Liga a 4-a, dintre Inter Gălăteni şi Steaua Spătărei, iar învingătoarea se va alătura echipelor din Vârtoape şi Slacia, promovate de pe primul loc.

 

Apelul echipei din Blejeşti a fost respins

La sfârşitul săptămânii trecută s-a întrunit Comisia de Apel din cadrul AJF Teleorman, care a analizat recursul făcut de echipa Viitorul Blejeşti după penalizarea de 8 puncte şi penalizarea de 1000 lei. Este vorba de cazul “Orbeasca – Blejeşti”, caz soluţionat de Comisia de disciplină ca un joc aranjat în mod intenţionat de cele două echipe, prin care s-a favorizat, în urma acelei contestaţii câştigată de oaspeţi, câştigarea celor 3 puncte. Deşi au solicitat anularea deciziei Comisiei de disciplină, cei din Blejeşti au plecat fără câştig de cauză, Apelul respingând acţiunea şi menţinând integral hotărârea primei instanţe. Astfel că, Blejeştiul rămâne fără 8 puncte în clasament şi îşi iroseşte şansa de a prinde locul 2 în seria I, implicit de a participa la barajul pentru promovare. Iar prin respingerea recursului de către Comisia de apel, formaţia din Blejeşti îşi iroseşte căile de atac la nivel judeţean.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.