Sport

S-a făcut trial la Sporting Turnu – Peste 30 de jucători au venit la selecţie la Turnu Măgurele

Acţiunea de selecţie a jucătorilor organizată de Sporting Turnu, pe stadionul din Turnu Măgurele, duminica trecută, s-a dovedit una foarte spectaculoasă. Peste 30 de jucători au răspuns invitaţiei de a participa la selecţia organizată de stafful tehnic al echipei din Turnu Măgurele, iar antrenorul Vali Bădoi a putut urmări un număr mare de jucători. Au venit jucători tineri sau mai puţin tineri, experimentaţi sau mai puţin experimentaţi, care au vrut să-l impresioneze pe fostul fotbalist şi să-l convingă de calităţile pe care le deţin, din multe localităţi ale judeţului, dar şi din afara acestuia (Argeş, Olt). Întrucât n-a fost vorba de acţiune singulară, Vali Bădoi, altfel un tehnician recunoscut drept un tip meticulos, a invitat la selecţie şi pentru zilele următoare pe toţi cei prezenţi duminică.

Iar rezultatul în privinţa seriozităţii şi a aptitudinilor jucătorilor s-a văzut a doua zi; luni dimineaţă, doar 14 jucători au participat la antrenamentul propus de Bădoi, astfel că “trierea” a început de la sine. În privinţa reuşitei acestei acţiuni de selecţie, conducerea clubului Sporting Turnu speră să fie cât mai aproape de obiectivele propuse. “Au venit mulţi jucători la selecţie, urmează să mai vină şi alţii să fie urmăriţi, iar un rezultat al întregii acţiuni va fi anunţat de antrenorul nostru. Totuşi, din punctul de vedere al clubului, acţiunea de selecţie va continua şi în săptămânile următoare”, ne-a transmis unul din cei implicaţi în proiectul de la Turnu Măgurele.

Nou-înfiinţata echipa Sporting Turnu, din Turnu Măgurele, afiliată deja la AJF Teleorman, a demarat un amplu proiect de revigorare a fotbalului în Turnu Măgurele chiar din această vară. Primul pas, după cooptarea antrenorului Vali Bădoi, este formarea unui lot de jucători competitivi, cu care se să se atace noul sezon al Ligii a 4-a, prin preluarea locului echipei Voinţa Salcia. Iar ca obiectiv pentru sezonul care va debuta pe 30 august a.c., deşi n-a fost anunţat oficial, este chiar o clasare în primele locuri.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.