Roşiorean urmărit internaţional pentru omor, prins de poliţiştii ilfoveni

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au depistat, în oraşul Otopeni, un bărbat din Teleorman urmărit internaţional de autorităţile din Germania. Pe numele roşioreanului, în vârstă de 41 de ani, organele judiciare germane au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea unui omor, pe teritoriul Germaniei.

Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Roşioreanul a fost reţinut şi încarcerat în Arestul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureţti, pentru demararea procedurilor de predare către autorităţile germane. (Violeta Mocanu)

1 Comment

  1. Marcu says:

    Kioara precum 20% din locuitorii din RdV, nu???Acestia terorizeaza sub ochii blanzi si toleranti ai autoritatilor restul de 80% din populatie, bleaga si indobitocita de P.S.D.-ul local si puternic mafiotizat!

Leave a Comment

*

code