Eveniment

Romică Părpălea, fost director Terma Serv şi denunţătorul lui Dragnea în dosarul Referndumul, a câştigat la Loteria Bonurilor Fiscale

printMonica DUMITRESCU

Cel puţin patru alexăndreni se numără printre câştigătorii Loteriei Bonurilor Fiscale din 13 aprilie 2015. Unul dintre aceştia este Romică Părpălea, fost membru PSD, fost director la Terma Serv. Acesta s-a făcut cunoscut la nivel naţional după ce numele său a apărut în dosarul Fraudă la Referndum, ca denunţător al lui Liviu Dragnea, inculpat în acest dosar. La rândul său, Romică Părpălea a fost acuzat de Primăria Alexandria de furt din banii SC Terma Serv şi de modificarea unor contracte, dar şi de mai mulţi lideri PSD, printre care şi primarul Alexandriei Victor Drăguşin, care susţin că au fost ameninţaţi.

A doua zi de Paşte însă, norocul i-a surâs alexăndreanului, care va intra în posesia unei sume importante de bani, fără să facă nici cel mai mic efort. După cum reiese din bonul fiscal a cărui fotografie a postat-o pe reţeaua de socializare Facebook, Romică Părpălea a cumpărat pâine în valoare de 6,3 lei de la un magazin din Alexandria în data de 7 februarie.

Până acum, la nivel naţional, au revendicat faptul că deţin bonuri fiscale cu datele extrase la prima ediţie a Loteriei Bonurilor Fiscale zeci de persoane, însă se pare că numărul celor care au bonuri câştigătoare este mai mare.

Suma pusă în joc la loterie este 1.000.000 lei noi, banii urmând să fie împărţiţi între cei care au bonuri cu valori cuprinse între 6,00 şi 6,99, din data de 7 februarie. Revendicarea premiilor se poate face până la 13 mai 2015.

Persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei şi 6,99 lei, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la unităţile ANAF, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate, premiile urmând să fie acordate în maxim trei luni.

Loteria bonurilor fiscale continuă, extragerile urmând să se facă de acum înainte în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni şi se vor lua în calcul bonurile emise în luna anterioară.

În afară de Romică Părpălea, cel puţin alţi trei alexăndreni susţin pe reţeaua de socializare Facebook că au bonuri fiscale câştigătoare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.