Social

Rezultate remarcabile ale elevilor şcolii “Mihai Viteazul” – Trupa de teatru “A opta” a obţinut premiul I la concursul “Caragiale – contemporanul nostru”

Despre rezultatele obţinute de elevii şcolii “Mihai Viteazul” din Alexandria la diverse competiţii s-a mai discutat de-a lungul timpului. Aceasta este, probabil, şi motivaţia elevilor acestei instituţii de învăţământ pentru a continua seria performanţelor. Şi iată că în zilele de 15 şi 16 februarie 2014, la Muzeul “I.L. Caragiale” din Ploieşti s-a desfăşurat cea de-a XVII-a ediţie a Concursului interjudeţean de interpretare artistică a personajelor caragialiene “Caragiale – contemporanul nostru”. Trupa de teatru “A opta”, alcătuită din elevi ai clasei a VIII-a A de la Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazul” din Alexandria, coordonaţi de profesoara Elena Drăgan a participat la acest concurs, interpretând piesele “Bacalaureat” şi “Lanţul slăbiciunilor”. Juriul, format din actori ai teatrului ploieştean a apreciat prestaţia elevilor alexăndreni, acordându-le premiul I.
Dintre membrii trupei, alcătuită din Sara Brezaie, Mălina Diaconiţă, Anamaria Dobra, Adriana Ene, Silvia Ene, Emma Mitroi, Teodora Neacşu, Teodor Oprea, Vlad Sămescu, Elena Sârbu, Laura Tomescu şi Denisa Vişan, doi (Teodora Neacşu şi Denisa Vişan) s-au remarcat în mod deosebit, obţinând premiul de interpretare.
În aceste condiţii, este de apreciat efortul elevilor care, printre lucrări de control, teze, ore de pregătire pentru examenul de evaluare naţională, au găsit timp pentru a se pregăti pentru performanţă într-un domeniu în care nu numai talentul, dar şi munca au o importanţă esenţială.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.