Eveniment

Revelionul câtorva VIP-uri teleormănene

Ioan DUMITRESCU

Mai marii vremurilor au şi ei dreptul la viaţă personală, pe care unii dintre aceştia o transformă în viaţă socială; aleşi locali, ajunşi în funcţie în urma unui tur de scrutin electoral, alţii numiţi pe funcţie, au petrecut şi ei Anul nou cum au putut, cum au avut interesul, mai ales ţinând cont că revelionul acesta nu a reprezentat un interes major pentru acest an, care nu este electoral.

Bunăoară, prefectul judeţului, Daniela Carmen Dan, afirmă că a petrecut Anul nou acasă, în familie, cu soţul şi cu băiatul. Fără să fie sorcovită de Anul nou, dar colindată de colindători în zilele anterioare, Carmen Daniela Dan afirmă că noaptea de Anul nou avea posibililitatea să o petreacă în dormitor sau în sufragerie, optând pentru cea de-a doua variantă. Şi dacă tot a ieşit din dormitor şi a stat în sânul familiei, Carmen Daniela Dan, prefectul judeţului Teleorman, s-a îndestulat cu de toate, cu sarmale, cârnaţi, friptură, piftie, afirmând după Anul nou că i-ar trebui o perioadă de post, dânsa nefiind o hulpavă, dar de revelion nu s-a putut abţine să guste din fiecare produs pus pe masă.

Şi preşedintele Consiliului judeţean Teleorman, Adrian Ionuţ Gâdea, a petrecut revelionul, noaptea dintre ani, cum îi place să spună, tot în familie. Doar că preşedintele Gâdea, împreună cu soţia sa, au petrecut revelionul la Bucureşti, la sora preşedintelui care locuieşte în capitală. De altfel, preşedintele Consiliului judeţean Adrian Ionuţ Gâdea afirmă că doar cu astfel de ocazii are prilejul să fie cu sora sa, în familie. De mâncat, preşedintele Gâdea, care nu este un gurmand, susţine că a fost ponderat, ca de altfel de regulă, iar în noaptea dintre ani nu a făcut excese nici de cârnaţi, nici de piftie, nici de sarmale sau de friptură, cu toate că a mâncat din toate, inclusiv din bunătăţile de la desert.

La rândul său, Victor Drăguşin, primarul municipiului reşedinţă de judeţ, susţine că a avut un revelion fragmentat, dar care i-a făcut plăcere. Astfel, înainte de miezul nopţii primarul Victor Drăguşin afirmă că a stat acasă, în familie; la ora 12 noaptea primarul Drăguşin s-a aflat printre alexăndreni, în faţa Casei de cultură, unde în frig aproximativ 2000 de alexăndreni au participat la revelionul organizat de municipalitate, după care domnia sa s-a întâlnit cu câţiva apropiaţi la un restaurant de unde, după puţin timp, aproximativ o oră, s-a înapoiat acasă, în familie, unde a mai ciocnit un pahar, dar nu l-a prins dimineaţa.

Cu toţii, prefectul judeţului, Carmen Daniela Dan, preşedintele Consiliului judeţean Teleorman, Adrian Ionuţ Gâdea, primarul Alexandriei, municipiu reşedinţă de judeţ, Victor Drăguşin, se pare că au petrecut un revelion normal, fără excese culinare, fără excese sociale sau de socializare, iar anul nou care a început sunt hotărâţi să trudească în folosul comunităţii. De remarcat că nici unul dintre cei trei nu s-a întâlnit, nici din întâmplare, cu ceilalţi, dar toţi cei trei au tras pe lângă casă.

One Comment

  1. Domnul Cristian DUICA a petrecut cu Gabie Vladulescu si noi baietii smecheri de la footbal care suntem intretinuti de un oras de fraieri ce platesc taxe si impozite din care noi ne infruptam dupa bunul plac!!!!Investiti in footbalul local, unde se sifoneaza la greu banul public!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.