Eveniment

Reţinuţi pentru trafic de droguri de risc

perchezitiiTrei bărbaţi, membri ai unei grupări organizate specializate în trafic de droguri, au fost reţinuţi şi ulterior arestaţi, în urma unei acţiuni de prindere în flagrant şi a trei percheziţii efectuate de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Teleorman şi procurorii D.I.I.C.O.T.

La data de 21 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman şi procurorii D.I.I.C.O.T.- B.T. Teleorman au prins în flagrant un bărbat, membru al unei grupări organizate specializate în trafic de droguri de risc.

În aceeaşi zi, poliţiştii şi procurorii au efectuat trei percheziţii, în municipiul Bucureşti, la locuinţele a trei dintre membri grupării.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 11,26 de grame de cannabis.

Din cercetări a reieşit că, în perioada decembrie 2013 – mai 2014, un grup infracţional format din patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 29 de ani, toţi din municipiul Bucureşti, ar fi vândut, în Bucureşti şi în judeţul Teleorman, droguri de risc (cannabis).

Cea de-a patra persoană bănuită a fost condusă la sediul D.I.I.C.O.T., în baza unui mandat de aducere.

Trei dintre persoanele în cauză au fost reţinute pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri de risc, deţinere de droguri de risc şi constituire în grup infracţional organizat, iar ulterior au fost prezentate magistraţilor de la Tribunalul Teleorman, care au emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Faţă de a patra persoană, s-a dispus cercetarea în stare de libertate pentru săvârşirea aceloraşi infracţiuni.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al DIPI.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.