Eveniment

Reținut de polițiști, după ce a tâlhărit o bătrână din Poroschia

O bătrână de 65 de ani, din Poroschia, a ajuns la spital, după ce un bărbat a intrat peste aceasta în casă, i-a cerut bani, iar când femeia l-a refuzat bărbatul i-a dat mai mulți pumni peste față. Poliția Teleorman transmite că inciddentul a avut loc sâmbătă după-amiază, iar polițiștii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112, de un bărbat din comuna Poroschia, despre  faptul că o femeie a fost agresată fizic.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat că sesizarea se confirmă, iar din primele cercetări a reieșit că, în jurul orei 16:00, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din județul Argeș, domiciliat fără forme legale în comuna Poroschia, ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei în vârstă de 65 de ani, din comuna Poroschia, solicitându-i acesteia bani. Femeia a refuzat, moment în care bărbatul ar fi lovit-o cu pumnii în zona feței, ar fi sustras o pungă cu bunuri ce aparțineau nepotului victimei, după care a părăsit în fugă locuința acesteia.

La scurt timp după comiterea faptei, bărbatul a fost găsit de oamenii legii pe raza localității și condus la sediul poliției pentru cercetări. Împotriva acestuia a fost dispusă măsura reținerii, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Teleorman

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.