Restricţii de trafic pe DN 6, pentru lucrări la o trecere la nivel cu calea ferată

Traficul pe Drumul Naţional 6 va fi restricţionat, începând de luni, 13 noiembrie, pentru lucrări la o trecere la nivel cu calea ferată, în zona kilometrului 62, Videle – Giurgiu.

În acest sens, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, din cauza unor lucrări de refacere a trecerii la nivel cu calea ferată pe lina CF 105, la intersecţie cu DN 6, în zona kilometrului 62+550 de metri, Videle – Giurgiu, se vor institui restricţii în zonă.

Potrivit sursei citate, începând de luni, 13 noiembrie, ora 17.00, până joi, 16 noiembrie, ora 17.00 se instituie restricţii pentru sensul de circulaţie Alexandria-Bucureşti, iar de luni, 20 noiembrie, până joi, 23 noiembrie, pentru celălalt sens de mers.

”În noaptea de 23 noiembrie, ora 0.00, până în 24 noiembrie, ora 04.00, se va închide traficul rutier, circulaţia desfăşurându-se pe rute ocolitoare”, anunţă Infotrafic.

Pentru relaţia Bucureşti – Alexandria şi retur, circulaţia se va desfăşura pe ruta Bucureşti – Drăgăneşti Vlaşca  – Târnava – Comoara – Drăgăneşti Vlaşca – DN 6. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code