Eveniment

Reprezentanta Gazetei de Teleorman a obţinut locul I la Cupa Presei la Tir

Monica DUMITRESCU

Sărbătorirea Zilei Jandarmeriei Române a fost un nou prilej pentru jurnaliştii teleormăneni să participe la concursul de tir pe care, conform tradiţiei, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Teleorman îl organizează în fiecare an.

La ediţia din acest an s-a înregistrat un număr record de participanţi, 15 jurnalişti, 7 fete şi 8 băieţi, reprezentând atât posturile de televiziune locală, cât şi presa scrisă care şi-au încercat măiestria la proba de tir cu pistolul.

După ce multipla campioană naţională la tir, antrenor la Clubul Sportiv Teleorman, Magdalena Dudeanu le-a făcut instructajul, jurnaliştii teleomăneni asistaţi de aceasta şi de antrenorul sportiv Irina Luca, au pus mâna pe arme şi au tras la ţintă. La categoria fete, pe locul I s-a clasat Cristina Păunică, reprezentanta cotidianului “Gazeta de Teleorman” cu un scor de 40 de puncte din 50 posibile, pe locul II – Alina Zbengheci de la Media Sud TV (38 de puncte), iar pe locul III Monica Vasilescu de la ziarul “Liber în Teleorman” (23 puncte). La categoria băieţi, reprezentanţii televiziunilor s-au dovedit de data aceasta mai pricepuţi, ocupând toate locurile pe podium. Astfel, pe locul I s-a clasat Ovidiu Spătăreanu de la TR TV, cu 42 de puncte, pe locul II-Cristi Ştefan de la TR TV, cu 37 de puncte, iar pe locul III, Doru Poroschianu de la Media Sud TV, cu 35 de puncte.

Câştigătorii au primit diplome şi medalii, acestea fiindu-le înmânate de şeful IJJ Teleorman, col. Radian Laurenţiu Târlie. Diplome de participare au primit şi ceilalţi jurnalişti care, de data aceasta, au ratat ţinta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.