Sport

Replică – Preşedintele CS Sporting Turnu Măgurele, Valter Raffini, îi răspunde lui Stan Prodan, preşedintele AJF Teleorman

În numărul precedent al Ziarului Teleormanul a apărut punctul de vedere al preşedintelui AJF Teleorman, Stan Prodan, vizavi de afirmaţia făcută de preşedintele clubului Sporting Turnu Măgurele, Valter Raffini, care spunea, printre altele, “că este nevoie de genţi cu bani pentru arbitri” pentru a câştiga campionatul; cu acelaşi prilej, oficialul AJF i-a cerut să probeze conducătorului turnean cele afirmate, sau să-şi ceară scuze pentru această afirmaţie. Iar replica a venit imediat din partea conducătorului clubului din Turnu Măgurele.

«Din stupefiere în stupefiere

Eu sunt stupefiat de răstălmăcirea cuvintelor mele, probabil din cauză că sunt un cetăţean venit din altă ţară, aşa cum spune dl. preşedinte Prodan, dar care nu amestecă o povestire personală cu o afirmaţie care ar avea nevoie de o dovadă, aşa cum cere dumnealui. O astfel de informaţie se poate verifica pe parcurs, luându-ţi măsuri de siguranţă. Aşa cum am specificat în emisiune, la meciurile importante am cerut brigadă de arbitri străini pentru a elimina orice suspiciune atât asupra Clubului cât şi a directorului sportiv Dan Niţu, folosind numai de 5 ori în tur şi o dată în retur brigadă străina în cele 22 de partide disputate, şi nu de peste 10 ori aşa cum s-a întâmplat în sezonul trecut cu o altă echipa. În alte două cazuri, brigada străină a fost cerută de către Alexandria şi Botoroaga în meciul cu Sporting Turnu. Diferenţa de număr de brigăzi străine între tur şi retur este cea mai bună demonstraţie de respect şi încredere faţă de arbitrii din judeţul nostru, inclusiv lipsa totală de sancţiuni, de injurii sau comportament nerespectuos în faţa arbitrilor. Lucru care se vede şi în clasamentul fairplay. Îmi pare rău de confuzia între faimoasa “geantă a lui Gigi” şi “punga de 1 leu” din Teleorman, aşa cum aţi spus dvs. Oricum, clubul nostru fiind deja matematic campioana judeţului, cu mare drag aşteptăm o felicitare din partea conducerii AJF Teleorman şi cu speranţa de o prezenţă sufletească şi fizică la meciurile de baraj, sperăm că am clarificat neînţelegerea apărută. Valter Raffini»

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.