Eveniment

Remorcă, plină cu baloţi, în flăcări prin localitate

Luni, la ora 22.03, pompierii militari alexăndreni au fost alertaţi de izbucnirea unui incendiu la o remorcă încărcată cu baloţi, proprietatea lui Silviu T., din comuna Necşeşti, sat Belciug, în timp ce se deplasa prin localitate.

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului, la faţa locului au intervenit rapid două echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Alexandria, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă.

Flăcările au distrus aproximativ 300 de baloţi de paie, 4 anvelope şi remorca, valoarea pagubelor fiind apreciată la suma de 4000 de lei. Deoarece focul se putea propaga la bunurile din imediata apropiere, respectiv la tractorul cu care se transporta remorca, valoarea bunurilor salvate a fost apreciată la suma de 10000 de lei. Incendiul a fost stins după aproape două ore de intervenţie.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu a reieşit faptul că evenimentul s-a produs, cel mai probabil, din vina unui trecător necunoscut care ar fi aruncat o ţigară aprinsă în remorcă. Cazul a fost preluat de către poliţie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.