Politic

Reîntoarcerea lui Florică Mara în spaţiul public

unprIoan DUMITRESCU

Preşedintele Organizaţiei judeţene Teleorman a Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Florică Mara, şi vicepreşedintele organizaţiei, Dumitru Toader, au susţinut, după mai multe luni de tăcere, o conferinţă de presă.

Florică Mara a remarcat de la început, după ce a stat un pic în spatele scenei politice teleormănene, că în cinci ani de existenţă, UNPR s-a impus. Mai mult decât atât, UNPR îşi propune ca la viitoarele alegeri din 2016, să numere un milion de membri. Totodată, Florică Mara a declarat că UNPR va sprijini în continuare Guvernul Ponta, atâta timp cât PSD-ul va avea un comportament principial, citându-l pe preşedintele Gabriel Oprea: „Nu dai jos un Guvern din care faci parte”. Florică Mara a vorbit şi despre faptul că trebuie stopate furturile, trebuie create locuri de muncă, atât de mult promise în campaniile electorale, şi apoi abandonate.

Nu a ratat prilejul Florică Mara să amintească faptul că UNPR a fost un partener loial la guvernare. În ce priveşte activitatea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, acesta consideră că face un lucru bun, şi că trebuia chiar mai de demult să acţioneze. Despre mult trâmbiţata creştere economică, Mara a declarat că aceasta se regăseşete doar pe hârtii, nu şi în buzunarele oamenilor şi a mai spus că îşi doreşte lucruri bune şi la noi în judeţ, pe de o parte, iar pe de altă parte a remarcat că trebuie făcută neapărat o reformă în instituţiile statului şi a comentat şi comportamentul diferenţiat al angajatului la stat şi cel la privat.

Referitor la viitoarele alegeri locale şi parlamentare din anul 2016, Florică Mara a declarat că el personal nu va candida pentru nici un post, şi a amintit doar că mai înainte şi-ar fi dorit un post de deputat, dar se pare că a renunţat şi la asta.

3 Comments

  1. observator

    Sunt foarte curios sa vad ce se va intampla cu acest personaj pentruca am impresia ca ce se spune pe la colturi,respectiv ce spun si ceilalti comentatori sunt cam adevarate.Nu iese fum pana nu faci focul!Iar prezentarea lui Dumitru Toader alaturi de el este o „caterinca” a jurnalistului.

  2. Domnu Mara dvs ar trebuii sa va fie rusine sa apareti in spatiul public, angajati oameni si va bateti joc de ei, ii tineti fara forme legale, nu le platiti salariile. RUSINE!!!!!

  3. ce sa ne spui tu analfabetule, dottore, tu vezi ca o sa te ia antifrauda la bani marunti , spune cit ai inregistrat la revelion si la nunti o sa vedem cum stai si la agricultura

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.