Eveniment

Reconstituirea unei crime la Draganesti Vlasca – Cadavrul unui barbat gasit intr-o balta din localitate

In luna iulie a anului 2014 in municipiul Bucuresti a avut loc o crima. Agresorul avea o datorie către victimă, însă la data scadenţei nu i-a dat banii înapoi şi l-a înjunghiat cu bestialitate.
Probele adunate de anchetatori i-au condus pe acestia la autor, care, se pare, este din Draganesti Vlasca. Acesta, in vara, a ucis un barbat din Bucuresti, al carui cadavru l-a aruncat, in ideea de a nu fi gasit, intr-o balta din comuna de domiciliu. Anchetatorii au cautat probe si in cele din urma au stabilit ca barbatul din Draganesti Vlasca este autorul crimei, in cursul zilei de vineri, 5 septembrie, la balta unde a fost aruncat cadavrul fiind facuta si o reconstituire. De altfel, se pare, ca barbatul a si recunoscut fapta.

Procurorii Parchetului Capitalei l-au reţinut sâmbătă, pentru 24 de ore, pe Radu Bogdan Stan, acesta fiind acuzat că a ucis un bărbat în Bucureşti, iar cadavrul l-a transportat cu un autoturism în zona unei bălţi din judeţul Teleorman, unde l-a ascuns într-un stufăriş.

‘Din probele administrate până în prezent a rezultat că, în noaptea de 20/21 iulie 2014, în jurul orei 23,30, pe fondul unui conflict legat de plata unei datorii mai vechi, inculpatul a înjunghiat-o pe victima B.M.L., folosind un cuţit, aplicându-i mai multe lovituri cu o intensitate deosebită în zona abdomenului, în urma cărora victima a decedat. Ulterior, inculpatul a transportat cadavrul în portbagajul unui autoturism în zona unei bălţi din judeţul Teleorman, unde l-a ascuns într-un stufăriş, corpul victimei fiind descoperit de organele de urmărire penală la data de 5 septembrie 2014’, se arată într-un comunicat al Parchetului Capitalei.

Radu Bogdan Stan a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile.

Cercetările au fost efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul DGPMB – Serviciul Omoruri.

(C.P.)

  

One Comment

  1. Alexx Antinari

    Like.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.