Sport

Reacţii de după baraj. “Aş fi vrut să nu primesc gol, dar a fost o neînţelegere cu fundaşul central!” – Levent Celic

l celicUnul din oamenii-cheie în jocul echipei Sporting Turnu Măgurele, campioana judeţeană din acest an şi echipa promovată în Liga a 3-a, în urma barajului cu AS Milcov, este fără îndoială portarul Levent Celic. Alexăndrean de origine, portarul echipei din Turnu Măgurele s-a integrat perfect în “familia Sportingului”, fiind prima opţiune în poarta echipei pregătită de Vali Bădoi. Cu doar 5 goluri primite în campionatul 2014-2015 (un singur gol în retur!), Celic s-a evidenţiat prin siguranţa pe care o dă colegilor din defensivă, prin faptul că nu este deloc uşor să fie învins; după obţinerea promovării în Liga a 3-a, împreună cu echipa sa, portarul în vârstă de 23 de ani s-a arătat foarte bucuros pentru această performanţă, pentru faptul că a reuşit câştigarea unui meci de baraj, în a doua încercare (precedenta a fost cu FCM Alexandria, care a pierdut jocul cu Comprest Gim Bucureşti) şi spune că simte un sentiment de mulţumire. De asemenea, portarul Sportingului a vorbit şi despre regretul pe care îl are pentru golul primit în jocul de la Slatina, dar şi despre faptul că se simte foarte bine la Turnu Măgurele, acolo unde ar vrea să-şi continue cariera.

 

Levent Celic despre câştigarea barajului de promovare în Liga a 3-a: “Dacă ne uităm din exterior, toţi ar zice că a fost uşor, privind rezultatele în cele două manşe, însă eu, ca unul din cei care au fost în teren pot spune că am văzut concentrare maximă la toţi colegii mei, au fost foarte concentraţi şi după meciul tur, iar în meciul retur s-a văzut aceeaşi atitudine, aceeaşi concentrare, acest lucru l-am discutat şi sper că am arătat aceeaşi concentrare în ambele manşe. Este a doua oară când am încercat o promovarea şi mă bucur că am reuşit acum. Prima dată n-am avut aceeaşi şansă, însă acum am acest sentiment frumos, nu-mi imaginam, dar este un sentiment deosebit să fii campion judeţean, chiar şi la acest nivel, apoi să câştigi jocul de baraj!

Am contract cu echipa din Turnu Măgurele, vreau să rămân acolo, însă rămâne de văzut ce ne va oferi viitorul!”

Levent Celic despre primirea golului în manşa secundă a barajului de promovare, de la Slatina: “Da, a fost o neînţelegere între mine şi fundaşul central şi am primit gol, era şi scorul care era, poate că aşa a vrut Dumnezeu, să primesc un gol în barajul pentru promovare, nu pot spune că mă bucur, chiar îmi pare rău că am primit un gol, dar asta e, nu mai pot da timpul înapoi.”

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.