Sport

Răspunsul echipei din Uda Clocociov – “Circul l-a făcut Dănuţ Voicilă!”

Supărarea arătată de conducerea clubului Pamimai Videle, după jocul de la sâmbătă, de la Uda Clocociov, se pare că a fost “împărtăşită” şi de jucători, unii dintre aceştia chiar escaladând din punct de vedere al indisciplinei. Preşedintele clubului Udinese Uda Clocociov, Petre Rădan (zis “Paţică”), cel care este totodată reprezentant al echipelor din Liga a 4-a în cadrul Comitetului Executiv al AJF Teleorman, a vorbit despre tensiunea care a existat la jocul Uda Clocociov – Videle şi a făcut câteva precizări, legate de modul în care au fost luate măsurile de oficiali. “Ce vreau să spun este că circul l-a făcut Dănuţ Voicilă, jucătorul de la Videle, care a şi fost schimbat în minutul 42. Era foarte nervos, a înjurat AJF-ul, a înjurat Roşioriul, a înjurat Alexandria, neprovocat de nimeni, pur şi simplu a avut un comportament de neînţeles. A înjurat arbitrul de rezervă, l-a scuipat pe Ţaţără, era supărat pe toată lumea, iar toate astea s-au întâmplat la final, când se făcea contestaţia respectivă. A înjurat tot AJF-ul, Prodan, încrengături, DNA… eru voi face din partea clubului Uda Clocociov o înştiinţare despre tot ce s-a întâmplat la joc, pentru că nimeni din partea noastră nu l-a deranjat. A fost un joc zic eu spectaculos, n-au fost faulturi decât de joc, au fost cartonaşe galbene, n-au fost eliminări, adică  a fist un meci foarte frumos!”, a spus Petre Rădan, conducătorul clubului din Uda Clocociov.

B. Pană

2 Comments

  1. Chiar nu va este clar , florea voicila a distrus fotbalul din Alexandria, fiul sau , dan , are un comportament huliganic, pe unde a ,,jucat,, a facut scandaluri. Unii il numes printu , altii ii zic printul bancomatelor !!!!

  2. Urmariti aceasta progenitura in continuare si o sa vedeti ca pana tacs-o nu va demola ce si-a pus in cap, nu se va potoli!Toxica este samanta asta pentru fotbalul teleormanean, respectiv cel alexandrean!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.