Politic

Rămas fără funcția de vicepreședinte promisă înaintea localelor, Dănuț Cristescu se pregătește pentru Parlament

În tabăra PSD, înaintea alegerilor locale, Adrian Gâdea, candidatul partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean spunea, în ieșirile publice, că din echipa sa va face parte actualul șef al instituției, Dănuț Cristescu, care va ocupa unul dintre cele două posturi de vicepreședinte.

Acum, pe ultima sută de metri din mandatul de președinte al Consiliului Județean Teleorman și fără postul de vicepreședinte al instituției, promis înaintea alegerilor locale, după ce majoritatea a fost încredințată prin vot, de electorat, liberalilor, Dănuț Cristescu spune că ia în calcul o candidatură pentru Parlament, la alegerile generale din decembrie, Camera Deputaților sau Senat, nu se știe încă.

„Categoric iau în calcul o candidatură pentru Parlament, Camera Deputaților sau Senat, nu știu deocamdată. O decizie privind lista de candidaturi va fi luată, în zilele următoare, de Comitetul Executiv al partidului. Sunt mai mulți colegi care își doresc să candideze, bineînțeles, și nume noi, între care sunt și eu, dar și nume vechi. Se va decide în partid cum va arăta lista PSD pentru parlamentare, însă eu, da, îmi doresc să candidez pentru Parlament”, a declarat, pentru Ziarul Teleormanul, Dănuț Cristescu.

2 Comments

  1. Un adevărat om politic trebuie să aibă trei calități: bunătatea, îndeplinirea interesului general al poporului pe care îl reprezintă şi inteligenţa.
    E greu? E uşor? Nu ştiu.
    Am trăit o lungă perioadă în care am fost conduși de foarte mulți parlamentari PSD imorali, cu tupeu nesimțit, aroganți, agramați, analfabeți functionali, egoiști, de rea credință, cinici, etc etc etc.
    Ce șansă are Dan Cristescu,un politician integru și responsabil, de a se regăsi în shortlist-ul recruiterului, Adrian Gâdea?!
    Succes, domnule Dan Cristescu!

  2. pai ai si creier ……

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.