Răfuială în plină stradă între două eleve de clasa a IX-a

Două adolescente, eleve în clasa a IX-a la două licee din Alexandria, s-au încăierat în plină stradă marţi, 30 ianuarie, o înregistrare cu disputa fetelor fiind distribuită în mediul online.

Poliţiştii s-au autosesizat în acest caz şi fac verificări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs încăierarea, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman. Conform sursei citate, până acum niciuna dintre fete nu a depus plângere.

“Poliţiştii de proximitate s-au autosesizat şi fac verificări pentru stabilirea împrejurărilor producerii faptelor. Pentru infracţiunea de lovire ar trebui să existe o plângere în prealabil, iar în acest caz niciuna dintre cele două fete nu a depus vreo plângere, deocamdată. Fetele au fost identificate deja, una dintre ele este din Călineşti, cealaltă este din Guruieni, sunt eleve la două licee diferite din Alexandria şi ambele învaţă după-amiază. Urmează să se stabilească cu exactitate dacă faptele au avut loc înainte de cursuri sau în timpul uneia dintre pauze”, a declarat Teodora Dragole, purtător de cuvânt al IPJ Teleorman. (Violeta Mocanu)

1 Comment

  1. ion says:

    DOUA TARANCI\ EDUCATE DE ALTE MăSA SA SE MARITE CU PATRONI sa le scape si pe ele de saracie.Dar uita ca se spala in lighean si se duc la wc, in fundul curtii.ASTA E ROMANIA

Leave a Comment

*

code