Puţine locuri de muncă vacante la început de an

La nivelul judeţului, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman sunt înregistrate, în această perioadă, 199 de locuri de muncă vacane, puse la dispoziţie de 17 agenţi economici, în domenii de activitate ca industrial, alimentaţie publică, vânzări, confecţii textile, feroviar, construcţii civile, servicii şi comerţ.

În funcţie de nivelul de instruire, persoanele cu studii superioare au la dispoziţie 26 locuri de muncă vacante, în timp ce pentru persoanele cu studii medii şi profesionale sunt vacante 123 locuri de muncă, iar pentru persoanele necalificate sunt disponibile 45 de locuri de locuri de muncă.

Defalcat pe agenţii locale/puncte de lucru, cele mai multe locuri de muncă vacante sunt înregistrate pentru Alexandria, respectiv 194 locuri de muncă, puse la dispoziţie de 13 agenţi economici (domenii: industrial, confecţii textile, alimentaţie publică, vânzări, construcţii civile, servicii şi comerţ; 26 de locuri pentru persoane cu studii superioare, 151 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 45 locuri pentru persoane necalificate).

Pentru Roşiorii de Vede sunt vacante 4 locuri de muncă, oferite de 3 agenţi economici (domenii: feroviar, servicii, pentru persoanele cu studii medii şi profesionale), în timp ce pentru punctul de lucru Zimnicea este disponibil un singur loc de muncă în domeniul industrial pentru persoanele cu studii medii şi profesionale. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code