Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Puţine locuri de muncă vacante, în această perioadă

La nivelul judeţului, în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman sunt înregistrate, în această perioadă, 181 de locuri de muncă vacante, puse la dispoziţie de 26 agenţi economici, în domenii de activitate ca industrial, agricol, alimentaţie publică, vânzări, confecţii textile, medical, servicii şi comerţ, informează instituţia prin intermediul unui comunicat de presă.

În funcţie de nivelul de instruire, persoanele cu studii superioare au la dispoziţie 26 locuri de muncă vacante, în timp ce pentru persoanele cu studii medii şi profesionale sunt vacante 108 locuri de muncă, iar pentru persoanele necalificate sunt disponibile 47 locuri de locuri de muncă.

De asemenea, potrivit sursei citate, la nivelul judeţului Teleorman sunt înregistrate un număr de 20 locuri de muncă pentru ucenici, în domeniul confecţiilor textile.

Defalcat pe agenţii locale/puncte de lucru, cele mai multe locuri de muncă vacante sunt înregistrate pentru Alexandria, respectiv 123 locuri de muncă, puse la dispoziţie de 26 de agenţi economici (domenii: industrial, confecţii textile, alimentaţie publică, vânzări, servicii şi comerţ; 26 locuri pentru persoane cu superioare, 69 de locuri pentru cele cu studii medii şi profesionale şi alte 28 de locuri pentru persoanele necalificate).

Pentru Turnu Măgurele sunt disponibile 7 locuri de muncă, puse la dispoziţie de 2 agenţi economici (domenii: confecţii textile, servicii şi comerţ, pentru persoane cu studii medii şi profesionale), în timp ce pentru Roşiorii de Vede sunt vacante 30 locuri de muncă, oferite de 2 agenţi economici (domenii: confecţii textile, 25 de locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 5 locuri pentru persoane necalificate).

Totodată, pentru punctul de lucru Zimnicea sunt disponibile 21 locuri de muncă, puse la dispoziţie de 5 agenţi economici (domenii: industrial, medical, agricol, servicii şi comerţ, 7 locuri pentru persoanele cu studii medii şi profesionale şi 14 locuri pentru persoane necalificate).

Pentru informaţii suplimentare, privind măsurile active de ocupare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code