PSD Teleorman şi-a stabilit candidaţii pentru alegerile parţiale de pe 5 noiembrie

Doru Slobozeanu (candidatul pentru Primăria Cervenia), Dănuţ Botescu (candidatul pentru Primăria Poeni) şi Iulian Olteanu (candidatul pentru Primăria Salcia) sunt cei trei social-democraţi cu care organizaţia judeţeană a PSD intră în cursa electorală pentru scrutinul din 5 noiembrie.

În cadrul unei conferinţe de presă, la care au luat parte preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Dănuţ Cristescu, şi deputaţii PSD Valentin Boboc şi Violeta Răduţ, preşedintele PSD Teleorman Adrian Gâdea i-a prezentat pe cei trei şi a vorbit, totodată, despre proiectele pe care social-democraţii le au în vedere pentru cele trei localităţi în care se vor organiza alegeri parţiale pe 5 noiembrie.

“După cum ştiţi, pe data de 5 noiembrie sunt alegeri parţiale la nivel naţional şi în judeţul Teleorman vom avea alegeri în trei localităţi pentru funcţia de primar. (…) Cei trei candidaţi au fost desemnaţi în urma unor cercetări sociologice pe care le-am făcut în perioada care a trecut, iar ei au fost validaţi în organele statutare de conducere ale organizaţiei judeţene PSD Teleorman. Sunt oameni pe care îi cunosc de ceva vreme, oameni cu care am colaborat, oameni care au ales să candideze pentru această funcţie din dorinţa de a realiza cât mai multe lucruri pentru comunităţile respective şi vreau să cred că, în perioada următoare, ei se vor concentra să ducă mai departe proiectele pe care le-au avut colegii primari. Mă refer aici la Ionel Ilcuş, care a ocupat funcţia de primar al comunei Poeni şi care a avut proiecte extrem de importante pentru acea comunitate, mă refer la proiectele pe care Marius Şună le-a avut pentru localitatea Salcia şi pe care Iulian Olteanu şi-a asumat responsabilitatea de a le duce mai departe, de asemenea Doru Slobozeanu are o serie de proiecte extrem de importante pentru locuitorii din Cervenia. Sunt oameni cu experienţă administrativă, care cu siguranţă vor face parte din echipa PSD Teleorman”, a declarat preşedintele PSD Teleorman.

Campania electorală pentru scrutinul de pe 5 noiembrie va fi condusă de şeful CJ Teleorman, Dănuţ Cristescu, preşedinte al TSD Teleorman, iar din echipa de campanie vor face parte şi deputaţii Violeta Răduţ şi Valentin Boboc, a mai spus Adrian Gâdea în cadrul conferinţei de presă de joi, 12 octombrie. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. babau says:

    psd teleorman va avea hacker primar proxenetul nr1 la cervenia super star

  2. naie stochitoiu says:

    Doru Slobozeanu din proxenet si hacker ajunge si primar?!? bv psd teleorma bagati toti hotii in politica

Leave a Comment

*

code