Politic

PSD Teleorman își alege astăzi candidații pentru parlamentare

După o perioadă ce a părut extrem de agitată în rândul social-democraților teleormăneni, cu multe scenarii scăpate sau nu spre dezbatere publică ori cu scopul testării unor reacții interne, astăzi, aceștia își vor stabili listele cu care se vor prezenta în fața electoratului în cadrul alegerilor parlamentare din 6 decembrie.

Astăzi, la Zimnicea, social-democrații din Teleorman vor aproba în urma unui proces de votare, candidații  pentru Camera Deputaților și Senat. Din informațiile ce apar, deocamdată, pe surse pentru Senatul României, și-au depus candidaturile Dănuț Cristescu și Carmen Dan, în timp ce la Camera Deputaților s-au înscris în cursă Violeta Răduț, Paul Stancu, Mădălin Borș, Oana Panagoreț și Florin Savu Piper. Dintre aceștia, cu experiență parlamentară vin Carmen Dan, care are un mandat de senator la activ, și Violeta Răduț, care, din 2017, este deputat în Parlamentul României.

Tot din categoria informațiilor pe surse, ar fi și aceea că unii dintre primarii social-democrați teleormăneni și-au exprimat nemulțumirile legate de absența de pe liste a unuia dintre ei, aceștia considerând că s-ar simți mai bine reprezentați în Parlament de unul de-al lor.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.