Politic

PSD Teleorman a depus listele de candidați pentru parlamentare

Reprezentanții PSD Teleorman au depus, joi, la Biroul Electoral Județean Teleorman, dosarele de candidatură pentru Senat și Camera Deputaților la alegerile parlamentare din decembrie. Candidaturile au fost validate, anterior, de conducerea centrală a partidului, iar lista finală a suferit modificări față de cea propusă de organizația județeană cu o săptămână în urmă.

Dispar de pe liste atât fostul de ministru de Interne, Carmen Dan, cât și deputatul Violeta Răduț, nu-și găsește loc nici fostul premier Viorica Dăncilă, însă apar nume noi.

Astfel, pentru Senat, vor candida: Cristescu Ionel Dănuț – inginer; Dumitrescu Mircea – inginer; Vișan Iuliana Valentina – economist; Dincă Ionel – inginer.

Pentru Camera Deputaților vor candida la alegerile parlamentare: Piper – Savu Florin – profesor; Stancu Paul – inginer; Panagoreț Ioana – conferențiar universitar doctor; Borș George Mădălin – inginer; Ciubăr Ionuț – doctor; Chiran Florin Valentin – inginer; Arărău Ionela – economist.

„O nouă echipă pleacă la drum cu câteva teme importante pentru toți teleormănenii, puncte principale din programul de guvernare propus de PSD pentru perioada 2021 – 2024: crearea cadrului legislativ coerent pentru susținerea activităților din sectorul agroalimentar; producerea hranei – suficientă și de calitate – pentru români; creșterea și plata la timp a subvențiilor din agricultură; încurajarea agriculturii ecologice și promovarea produselor tradiționale; extinderea și reabilitarea sistemului de irigații; dezvoltarea sistemului antigrindină; venituri suplimentare la buget; reducerea impozitării muncii; susținerea tinerilor din mediul rural; creșterea veniturilor populației; stimulente financiare pentru salariații cu copii; sprijinirea companiilor pentru menținerea și crearea locurilor de muncă”, transmite PSD Teleorman.

Reuniți la Zimnicea, săptămâna trecută, membrii Comitetului Executiv Județean deciseseră că lista pentru Senat va fi deschisă de Dănuț Cristescu, actualul președinte al Consiliului Județean, în timp ce pe cea de-a doua poziție fusese propusă Carmen Dan, senator PSD în actuala legislatură.

Pe lista de candidaturi pentru Camera Deputaților ar fi trebuit să figureze: Florin Piper Savu (în prezent vicepreședinte al Consiliului Județean), Paul Stancu (om de afaceri din județ), Ioana Panagoreț (decanul Facultății de Științe și Inginerie a Universității Valahia), Violeta Răduț (deputat PSD în actuala legislatură) și Mădălin Borș (vicepreședinte al PSD).

4 Comments

 1. Este o crasa nesimtire din partea atitor nulitati intre care se numara si Cristescu Danut (.alt absolvent al Liceului agro industrial Draganesti Vlasca alaturi de ilustrisima Ararau Ionela sau Panagoret administratora celebrei universitati Valahia din Alexandria care a scos absolventi pe banda rulanta si i a facut peste noapte si doctoranzi absolventi desi nu treceau pe la cursuri.!!!) si care poftesc sa conduca o Tara desi sint absolut incompetenti ,incapabili de asa ceva .Numai de tara nu le pasa lor! Urmaresc interesul strict personal si cauta sa se foloseasca de votanti nestiutori .Deabia scapasem de Dancila Viorica si iata alte puiernite ii iau locul .Nu i de mirare ca Teleormanul este cel mai inapoiat judet si Tara intreaga decazuta deoarece tot de Pesede Iliescu si puii lui a fost „luminata „incepind cu anul 1989. Nu ti vine sa crezi ca Nanovul care este de fapt un cartier al Alexandriei nu are apa curenta in prezent sau trei cartiere din Videle !!!Ce sa mai vorbim de satele sau comunele judetului!!!Ciudat cum cei din Nanov sau Videle au ales primar tot pesedisti desi nu acestia nu au fost capabili sa realizeze in zeci de ani ,ceva elementar!!! Un blestem cum chiar Gidea spunea intr o emisiune electorala tv.

 2. Iar mint pesedeii, GROAZNIC .In lista lor pentru Camera deputatilor au trecut ca umplutura desigur, si pe o oarecare Ararau Ionela o umila persoana absolventa a Liceului agro industrial Draganesti Vlasca si a unei scoli postliceale pentru asistenti medicali ( unde a absolvit intr un mod discutabil) mediocra ,inculta fara nici un orizont privind viata societatii si au mentionat la capitolul profesie ca este ECONOMIST -MINCIUNA SPECIFICA pesedeilor.Aceasta persoana lucreaza la Policlinica Nicomed pe post de laboranta la laboratorul de analize.Halal cu ce oameni vrea pesedeul sa conduca Romania. Rusine impostorilor pesedisti.

 3. Violeta Radut alias Mincinoasa PSD de Teleorman am selectat pentru tine:
  “(…) nu vrea comitetul ţentral si paţe; ziţea că nu sunt marcant. Auzi, eu să nu fiu marcant…”
  și
  “ (… ) să nu m-aleg, nu merdzea… Eu, familia mea, de la patuzsopt…”sunt fragmente din ,,O scrisoare pierdută”, o comedie de moravuri sociale și politice.
  Precum se știe, piesa a fost publicată în 1884.
  Precum se vede, spectacolul continuă în 2020.

  Agramatei, chiar i se urcase la cap ca e cea mai deșteaptă si iubită “ Nulitate Generală, Absolută și Unică” din Mavrodin!

 4. De la zimnicea și turnu nu o să vedeți voturi – nu este niciunul reprezentativ pentu cele două localități și zonele arondate!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.