Politic

PSD și-a desemnat candidații pentru parlamentare/ Dănuț Cristescu deschide lista pentru Senat; Florin Piper Savu pe cea pentru Camera Deputaților

Social-democrații au validat, miercuri, în ședința Comitetului Executiv Județean al partidului, listele de candidaturi pentru alegerile parlamentare.

Reuniți la Zimnicea, membrii forului de conducere al partidului au decis că lista pentru Senat va fi deschisă de Dănuț Cristescu, actualul președinte al Consiliului Județean, în timp ce pe cea de-a doua poziție va fi Carmen Dan, senator PSD în actuala legislatură.

Lista de candidaturi pentru Camera Deputaților va fi deschisă de Florin Piper Savu, în prezent vicepreședinte al Consiliului Județean. Acesta este urmat de Paul Stancu (om de afaceri din județ), Ioana Panagoreț (decanul Facultății de Științe și Inginerie a Universității Valahia), Violeta Răduț (deputat PSD în actuala legislatură) și Mădălin Borș (vicepreședinte al PSD).

One Comment

 1. Exista Politicieni notabili în PSD Teleorman?
  Sunt în şoc anafilactic!
  Nu vor mai fi proști în funcții publice din partea PSD Teleorman?!
  Mincinoasa PSD de Teleorman, cu un tupeu demn de o statuie in centrul Zonei Ciocanului, locul 4?!
  Aoleuuuuuuuu…gata broșe, gata țoale scumpe, gata cu coafeza, gata cu stilista, gata cu pupăturile de mâini si ridicatul in slavă, finish ode si pupături false?!
  Scala lui Ishiyama aruncă în aer Bioterra!!!!!😀
  Felicitări, candidaților “corporatiști”!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.