Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

PSD fără Simionescu nu poate câştiga Salcia?!

Adrian Simionescu, reactivat la desfăşurarea campaniei electorale pentru alegerile parţiale din 5 noiembrie, când PSD Teleorman ar vrea să câştige toate cele trei comune, respectiv, Poeni, Cervenia şi Salcia. Ultimele calcule din sondajele ad-hoc dau ca sigure câştigarea primăriilor de la Poeni şi Cervenia, iar la Salcia candidaţii PSD şi PNL  se ţin de mână fiind la egalitate. Ca urmare, staff-ul de campanie al PSD Teleorman s-a gândit că ar trebui, nu neapărat regândită campania electorală cât mai bine organizată, după un program cu care să meargă la ţintă, respectiv câştigarea postului de primar. Ca urmare, s-a hotărât, reactivarea lui Adrian Simionescu, ideea fiind, se pare, a directorului de campanie, Dănuţ Cristescu, cel care a mai lucrat şi în campaniile trecute cu Simionescu şi a câştigat. Şi, într-adevăr, Simionescu s-a prezentat la post şi a trecut la treabă, luându-şi chiar angajamentul că va câştiga. Şi nu este deloc de necrezut, dacă ne gîndim că dincolo de o altă organizare, Simionescu mai este şi din zonă, fiind cunoscut de multă lume din Salcia. Este, totuşi, destul de curios că Adrian Simionescu şi-a călcat pe tot orgoliul lui şi a venit şi s-a apucat de treabă… Spunem acest lucru, amintindu-ne ce declaraţii făcea el în urmă cu mai multe luni, când PSD-ul l-a lăsat şomer, ceea ce, de fapt, este şi acum, un şomer în aşteptarea unui loc de muncă pe măsura capacităţii şi pregătirii lui… S-ar putea să intre oare în categoria… o să aştepte mult şi bine? (Gh.P.)

3 Comments

  1. florin says:

    Cervenia sa o taie dupa lista ca ii bate pe PSD isti de 20 de ani.Ciuma rosie nu are nici o sansa acolo.

  2. Marian says:

    Ce somer e asta cu gipane, barci si skijeturi pe Dunare ! Ce nici cumnatu nu il mai vrea pe langa el ?

  3. Florin says:

    A fost reactivat escrocul judecat pentru evaziune fiscala ? De mirare , deoarece toti din Turnu fac orice ca sa scape de el.

Leave a Comment

*

code