Politic

PSD amână Congresul – Valentin Boboc: „Lucrurile făcute în grabă nu sunt bune”. Nicolae Mohanu: „Consiliul Naţional din martie să pregătească congresul”

Premierul Victor Ponta a anunţat luni că în luna martie se va întâlni Consiliul Naţional al PSD pentru a modifica statutul partidului şi pentru a pregăti un congres ulterior. Întrebat dacă va mai fi convocat congresul în luna martie, Ponta a precizat că, potrivit statutului, Consiliul Naţional este forul care va convoca Congresul. Astfel, social-democraţii amână, până la o dată necunoscută, congresul plănuit, după alegerile prezidenţiale de anul trecut, să aibă loc în luna martie.

Aleşii teleormăneni văd cu ochi buni amânarea Congresului, data iniţială fiind, în viziunea lor, una prea grăbită, care nu permitea luarea unor decizii corecte şi gândite.

Astfel, senatorul PSD, Nicolae Mohanu, nu vede o problemă în amânarea Congresului. „Amânarea Congresului este un lucru normal, statutar, se preconizează ca, Consiliul Naţional din martie să pregătească un congres ulterior. În momentul în care Consiliul Naţional va hotărî ordinea de zi pentru congres, să aibă loc şi acesta ulterior”, a declarat Nicolae Mohanu.

Nici deputatul PSD, Valentin Boboc, nu are obiecţii în ce priveşte amânarea datei Congresului. Mai mult, acesta consideră că data iniţială era una care nu permitea pregătirea temeinică, existând riscul ca unele decizii să fie luate fără a fi studiate înainte. „Lucrurile făcute în grabă nu sunt bune, lucrurile trebuie analizate pe îndelete, are loc mai întâi Consiliul Naţional, unde se analizează activitatea partidului în timpul alegerilor, după care are loc şi Congresul”, a declarat Valentin Boboc. (Violeta Mocanu)

 

2 Comments

  1. Ambii au vorbit vorbe!Senatorul zice ca dupa aia trebuie sa fie aialalta si deputatul care mai deunazi zicea ca e necesara o regandire in partid acum zice ca, sa o lase mai moale,mai pe indelete si in final tot aia rezulta ca intai sa fie aia si apoi aialalta!!!! Te doare mintea cand citesti asemenea declaratii de la niste oameni care nici lor nu le vine sa creada ce a dat peste ei!!Cata prostime exista in politica asta romaneasca si este platita cu sudoarea intregi tari!

  2. Un alegator

    Da, lucru facut in graba nu este bun.
    Cel mai bun exemplul este deputatul Valentin Boboc
    care a fost trecut candidat al PSD in ultimul moment, a iesit deputat si este ….catrastofa !!!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.