Eveniment

Proxenetism şi lipsire de libertate – Două minore, obligate să întreţină raporturi sexuale cu mai mulţi bărbaţi din Dobroteşti

Poliţiştii din municipiul Roşiorii de Vede au fost sesizaţi de către S. Anghel, de 21 de ani, din comuna Călmăţui, judeţul Teleorman cu privire la faptul că sora sa, S. F., de 14 ani, este lipsită de libertate în mod ilegal de către doi bărăbaţi, la locuinţa unuia dintre aceştia.

În urma sesizării, poliţiştii s-au deplasat la adresa menţionată unde au identificat două minore, S.F., de 14 ani, şi D. I., de 15 ani, din comuna Crîngeni, judeţul Teleorman.

La audieri minorele au declarat că au fost ţinute cu forţa la locuinţa lui B. Constantin care împreună cu L. Ionuţ de 27 de ani le-a obligat să întreţină relaţii sexuale cu mai multe persoane.

În urma verificărilor s-a stabilit ca cei doi suspecţi le-au determinat pe minorele D.I. şi S.F. să întreţină raporturi sexuale cu mai multe persoane din comuna Dobroteşti în schimbul unor sume diferite de bani.

Cei doi suspecţi au fost reţinuţi, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, dar şi de lipsire de libertate în mod ilegal, împotriva acestora instanţa dispunând măsura preventivă de control judiciar.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.