Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Protecţia Copilului face angajări: 13 posturi sunt scoase la concurs

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a mai multor funcţii contractuale de execuţie vacante, respectiv un post de asistent social la Serviciul Evaluare Complexă a Copilului cu Dizabilităţi (pentru care sunt solicitate studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul asistenţă socială; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului pentru care se organizează concursul – minimum 1 an; aviz de exercitare a profesiei de asistent social eliberat de Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali sau atestat de liberă practică), un post de asistent social practicant la Serviciul Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap (candidaţii trebuie să fie absolvenţi de studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul asistenţă socială; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului pentru care se organizează concursul – minimum 1 an; aviz de exercitare a profesiei de asistent social eliberat de Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali), un post psihopedagog la Serviciul Evaluare Complexă a Copilului cu Dizabilităţi (candidaţii trebuie să aibă studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul ştiinţe ale educaţiei, specializarea pedagogie sau psihopedagogie specială; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului pentru care se organizează concursul – minimum 1 an).

De asemenea, instituţia scoate la concurs şi un post de psiholog practicant la Serviciul Intervenţie în Regim de Urgenţă în Domeniul Asistenţei Sociale; 1/2 post de psiholog practicant la Biroul de Evaluare şi Consiliere Psihologică pentru Părinţi şi Copii; un post de psiholog practicant la Serviciul Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap; un post de psiholog practicant la Complexul de Servicii pentru Persoana Adultă cu Handicap Videle – Centrul de îngrijire şi Asistenţă Videle.

Condiţii specifice, în toate cele patru cazuri candidaţii trebuie să aibă studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în specialitatea psihologie, vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului pentru care se organizează concursul – minimum 1 an, precum şi atestat de liberă practică în psihologie clinică, cu treapta de specializare practicant în supervizare sau autonom, eliberat de Colegiul Psihologilor din România.

Dosarele de înscriere se depun la sediul instituţiei până pe data de 29 noiembrie, iar concursul are două probe, astfel că pe 11 decembrie candidaţii vor susţine proba scrisă, iar pe 13 decembrie interviul.

De asemenea, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, organizează concurs de recrutare şi pentru 1/2 post medic specialist la Serviciul Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap, 1/2 post medic specialist la Serviciul Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap, un post medic primar la Complexul de Servicii pentru Persoana Adultă cu Handicap Videle – Centrul de îngrijire şi Asistenţă Videle, 1/2 post medic primar la Complexul de Serv icii pentru Persoana Adultă cu Handicap Videle – Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Videle, două posturi asistent medical principal (PL) la Centrul Teritorial pentru Protecţia de Tip Familial Alexandria.

Pentru cele şase posturi, candidaţii pot depune dosarele până pe 29 noiembrie, iar concursul constă în două probe, respectiv proba scrisă pe 12 decembrie, iar interviul pe 14 decembrie.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman din Alexandria, Str. Dunării nr. 7, judeţul Teleorman, Compartimentul Resurse Umane, camera 28, telefon 0247/316.611, interior 29. (Violeta Mocanu)

4 Comments

  1. ... says:

    Sphaga la PSD, Ionel MARINECI, Savu-Maner, Dragnea et comp!!!

  2. LIVIU says:

    NU AVEM NEVOIE DE MITA ELECTORALA.POSTURILE SUNT CU DEDICATIE. UEEEEEEE DRAGNEA SI PSD.NE Pis.. AM PE VOI….

  3. LIVIU says:

    NU AVEM NEVOIE DE MITA ELECTORALA.POSTURILE SUNT CU DEDICATIE. UEEEEEEE DRAGNEA SI PSD.NE Pis.. AM PE VOI….

  4. DRAGNEA !!! UN HOT SI INFRACTOR DOVEDIT SI CONDAMNAT, UN PENAL SI CORUPT CARE A DISTRUS MEDIUL DE AFACERI, A MINTIT ALEGATORII, A DUS PENSIONARII IN PRAG DE DEZASTRU ECONOMIC SI SOCIAL ! A MARIT TOT SI-N TOATE: PRETURILE LA BENZINA, LA ELECTRICITATE, LA INCALZIRE, APA, PRETUL ALIMENTELOR AU EXPLOADAT SI CEL MAI MULT A DISTRUS CREDIBILITATEA UNEI NATIUNI !!!! APARATI ACEASTA JIGODIE SI PE CEI AFILIATI LOR PSD-ALDE ? ATUNCI SUNTETI SI VOI DUSMANII NATIUNII, A JUSTITIEI SI A STATULUI DE DREPT, SUNTETI COMPLICI LA DISTRUGEREA UNEI NATIUNI !!!

Leave a Comment

*

code