Economie

Proiectul TeleJob a ajuns la final

„TeleJob- Organizarea pieţei muncii adiacente Municipiului Bucureşti „, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013 şi implementat de AJOFM Teleorman, a ajuns la finalul celor 36 de luni de implementare. Conferinţa de închidere a proiectului va avea loc miercuri, 23 februarie, la Alexandria.

Având ca obicetiv general îmbunătăţirea şi diversificarea tipurilor de servicii furnizate clienţilor SPO, prin organizarea pieţei muncii adiacente Municipiului Bucureşti, proiectul a avut alocat un buget total de 21.348.882 lei.

În cadrul proiectului a fost lansat portalul www.telejob.ro, un instrument important pentru a favoriza procesele de mobilitate ocupaţională, implicând în mod activ părţile interesate, în cadrul unui sector în care lucrătorii/şomerii sunt strâns legaţi de specificul antreprenorial şi de serviciile pentru ocupare. Telejob se erijează în primul portal care facilitează căutarea unui loc de muncă în judeţe diferite, nu foarte departe de locul de rezidenţă. De altfel, este o platforma-pioner capabilă sa realizeze, în timp real, corespondenţa dintre cerere şi ofertă. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. un esec total
    furt maxiv de bani
    dna-ul nu se sesizeaza!!!!!!?????

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.