Sport

Proiect serios – ASC Seca a promovat, în premieră, în Liga a 4-a!

La finalul sezonului competiţional al Ligii a 5-a judeţeană au promovat în prima ligă fotbalistică teleormăneană patru echipe, respectiv Atletic Orbeasca, Metalul Frăsinet (din seria I), Avântul Bragadiru şi ASC Seaca (din seria II). Foarte interesant a fost faptul că, în ultima etapă din campionat, fiecare din protagonistele celor două serii s-au întâlnit în joc direct, iar meciurile respective au definitivat cine promovează în Liga a 4-a.

Una din echipele care şi-a dorit mult promovarea şi a aşteptat până în ultima etapă acest lucru este CS ASC Seaca, echipă căreia puţini îi dădeau şanse la jumătatea sezonului. Pregătită de antrenorul Dan Ţepurică, care are alături câţiva inimoşi pasionaţi de fotbal din comună – jucătorul şi finanţatorul clubului, Daniel Marinescu, viceprimarul Florin Dragomir, echipa a reuşit un sezon de primăvară bun, iar la final şi-a văzut obiectivul îndeplinit, respectiv promovarea în Liga a 4-a. “Pentru noi este o performanţă deosebită, vorbim totuşi de o comună nu foarte mare, dar unde sunt oameni care pun suflet pentru echipă, mă refer aici la domnul Marinescu, la domnul viceprimar Dragomir, care sunt alături de noi şi implicaţi direct la echipă. Chiar dacă suntem la început de drum, sunt convins că proiectul început acum va continua şi aici la Seaca vom face o treabă cât mai bună”, a spus antrenorul Dan Ţepurică. Deşi este conştient că actualul lot trebuie întărit pentru participarea în Liga a 4-a, antrenorul echipei ASC Seaca a vorbit despre proiectele care au început la baza sportivă: “În prezent, la teren se lucrează, atât la vestiare, cât şi la tribună, vrem să facem o bază sportivă cohetă aici, sperăm ca aceste lucrări să fie finalizate chiar până în toamnă. În schimb, vizavi de echipă cred că am avea nevoie de câţiva jucători pentru a rezista în Liga a 4-a, însă acest lucru vom căuta să-l rezolvăm în perioada următoare”.

În ultima etapă de campionat, din deplasarea la Bragadiru (scor 3-1), pentru ASC Seaca au marcat jucătorii Florin Mititelu (19), Daniel Marinescu (68 pen.), Daniel Ivan (84). În jocul de final de sezon antrenorul Dan Ţăpurică, alături de delegatul Florin Dragomir, au avut următorul lot de sportivi pentru echipa ASC Seaca: D. Stoica, F. Peţa, G. Tene, S. Chiva, F. Pietreanu, C. Caragea, P. Scoreţ, M. Barbu, F. Mititelu, D. Marinescu, I. Miu; I. Dragomir, M. Călin, D. Ivan,m I. Camen, C. Geamănă, C. Dincă.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.